Ginekološka ambulanta i savjetovalište

Ginekološka ambulanta i savjetovalište


U Ginekološkoj ambulanti i savjetovalištu Centra za zdravlje mladih provodi se program preventivnih ginekoloških pregleda i savjetovanje, namijenjen djevojkama i ženama do 29 godina koje nemaju izabranog ginekologa ili žive izvan svog mjesta prebivališta. Usluge Ginekološke ambulante i savjetovališta dostupne su bez uputnice i besplatno!

 

Nositelji ovog programa prevencije su Grad Zagreb, Gradski ured za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom, NZJZ Dr. Andrija Štampar, Međunarodna udruga studenata medicine CroMSIC te Dom zdravlja Zagreb – Istok - Centar za zdravlje mladih. Program je sufinanciran od Grada Zagreba.

 

Uz prethodno naručivanje putem aplikacije Terminko u prostorima Centra mogu se ostvariti sljedeće usluge:

 

  • savjetovanje u vezi s odgovornim spolnim ponašanjem
  • preventivni i interventni ginekološki pregledi
  • citološka obrada (papa test)
  • dijagnostika spolno-prenosivih infekcija
  • rad s parovima – vještine komuniciranja, metode samopomoći, razvoj tolerancije

 

Radno vrijeme ginekologa je ponedjeljkom i utorkom od 15:00 do 20:00 sati, a aktivnosti provode liječnici specijalisti ginekologije Ivica Mamić (ponedjeljkom) i Tatjana Mioč (utorkom).

Smatrate li da Vam je potrebna neka od ponuđenih usluga te biste htjeli rezervirati svoj termin, besplatno i bez uputnice? Prijavite se putem web stranice: www.terminko.hr