Centar za zdravlje mladih...

Centar za zdravlje mladih pokrenuo platformu za edukaciju mladih

Centar za zdravlje mladih pokrenuo platformu za edukaciju mladih

16.07.2020. 13:18:07

Centar za zdravlje mladih Grada Zagreba započeo je s radom 2017. godine, u sklopu Programa za mlade grada Zagreba, s ciljem povećanja dostupnosti zdravstvenih sadržaja vezanih uz poboljšanje spolno odgovornog ponašanja, zaštitu reproduktivnog zdravlja, zaštitu mentalnog zdravlja te promociju zdravih stilova života mladih. Usluge u centru se pružaju bez uputnica i besplatne za korisnike. 

Od ove godine, Centar za zdravlje mladih pokreće platformu za edukaciju mladih i dva on line tečaja. Prvi od njih, aktualni, je "Mentalno zdravlje mladih", u kojem se kroz tri cjeline (Boli me/osjećam, Boli me/Pričamo i Radim na sebi) govori mladima o aktualnim problemima tijekom odrastanja te ih se educira kako se nositi s izazovima današnjice.

Na linku možete započeti online edukaciju te odabrati koja od poglavlja vas posebno zanimaju, kao i pogledati edukativne videouratke u kojima se kroz dijalog i učenje uz podršku edukatora razgovara o tome kako lakše prepoznati svoje emocije i naučiti se nositi s njima. Također, možete besplatno preuzeti priručnik "Radim na sebi".