LJETNI ODMOR

LJETNI ODMOR

LJETNI ODMOR

22.07.2022. 17:23:12

Poštovani roditelji,

 

Ugodne praznike i godišnji odmor Vama i Vašoj obitelji želi CZM!

 

Veliko hvala svima Vama koji ste nam ukazali povjerenje tijekom protekle školske godine. Zbog ekonomičnosti, Tim Centra za zdravlje mladih na kolektivnom je godišnjem odmoru od 25. srpnja do 15. kolovoza te u tom razdoblju nećemo biti dostupni. Dogovaranje novih termina i razgovori sa psihologom ukoliko ste već započeli s podrškom ponovno će biti mogući od 16.8. Kao i do sada, trudit ćemo se na Vaše potrebe odgovoriti što brže.

 

Ukoliko ste jako zabrinuti i smatrate da stanje Vašeg djeteta zahtijeva hitni pregled, molimo da se bez odgode obratite Hitnoj ambulanti Psihijatrijske bolnice za djecu i mladež (Ulica Ivana Kukuljevića 11, 01 4862 503), u kojoj je pregled moguć 24 sata dnevno.

Ukoliko ste punoljetna mlada osoba, isti je moguće učiniti u nekoj od ambulanti za hitnu psihijatriju u okviru zagrebačkih bolnica.

 

Zahvaljujemo na povjerenju koje nam svakodnevno iskazujete. Svjesni smo hrabrosti i ranjivosti koje su potrebne za učiniti prvi i svaki novi korak sa stručnjakom mentalnog zdravlja, i cijenimo što možemo biti uz Vas na tom putu.

 

S poštovanjem,

Vaš CZM tim