Nastavlja se niz psihoedu...

Nastavlja se niz psihoedukativnih radionica u školama Grada Zagreba

Nastavlja se niz psihoedukativnih radionica u školama Grada Zagreba

03.06.2022. 19:52:11

U razdoblju od 10. svibnja do 3. lipnja, psihologinje našeg Centra – klinička psihologinja Ella Selak Bagarić, voditeljica Centra za zdravlje mladih i Nina Predrijevac održale su psihoedukativne radionice o mentalnom zdravlju u 43 razreda Zagrebačkih osnovnih i srednjih škola: OŠ Bartola Kašića, OŠ braće Radić, OŠ Augusta Šenoe, OŠ Šestine te SŠ Futura, SŠ Vladimira Preloga i 16. gimnazija. Ukupno 927 osnovnoškolaca i srednjoškolaca slušalo je o važnosti brige o mentalnom zdravlju i kako se efikasnije nositi sa stresom koji je u ovim izazovnim vremenima svakodnevno prisutan.

 

Na psihoedukativnim radionicama koje provode psihologinje Centra dosad je sudjelovalo 1942 učenica i učenika škola Grada Zagreba, kojima smo jako zahvalni na aktivnom sudjelovanju u radionicama!

 

Veliko hvala i ravnateljicama i ravnateljima te stručnim suradnicama škola na iskazanom povjerenju i suradnji. Radujemo se predstojećim radionicama i novim upitima za ostvarivanje buduće suradnje!

 

Najljepša hvala učenicima na predivnim evaluacijama koje su nam motivacija za daljnji rad i uvid u potrebe djece i mladih te tema o kojima žele slušati i učiti! :)

 

 

Projekt provedbe psihoedukativnih radionica stručnjaka iz Centra za zdravlje mladih u školama Grada Zagreba odvija se u suradnji s Gradskim uredom za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom te Gradskim uredom za obrazovanje, sport i mlade.

 

Ako želite da se BESPLATNO u Vašoj osnovnoj ili srednjoj školi održi psihoedukativna radionica ili da učenici posjete naš Centar i sudjeluju u nekoj od radionica na temu iz područja mentalnog zdravlja, učenja, motivacije, slobodno nam se javite na mail: info@czm.hr