Održana predavanja za uči...

Održana predavanja za učitelje, profesore i roditelje učenika škola Grada Zagreba

Održana predavanja za učitelje, profesore i roditelje učenika škola Grada Zagreba

03.06.2022. 19:58:05

Uz održavanje raznih psihoedukativnih radionica za djecu i mlade, kako u prostoru Centra, tako i u osnovnim i srednjim školama Grada Zagreba, voditeljica našeg Centra, klinička psihologinja Ella Selak Bagarić, održala je i nekoliko predavanja za učitelje i stručni kadar škola, kao i roditelje učenika. Dosadašnje radionice održane su u 16. gimnaziji, OŠ Ljubljanica te u SŠ Futura. Dosad održana predavanja bavila su se različitim temama: "Izazovi odrastanja djece i mladih danas - kako prepoznati rizična ponašanja?" te  "Samoozljeđivanje kod mladih" . Također, obrađene su i teme povezane s brigom o vlastitom mentalnom zdravlju, što je iznimno važno za roditelje i stručnjake koji brinu o djeci i mladima, pa je tako dio nastavnika slušalo predavanje: „Upravljanje stresom i briga za sebe“.

 

Veliko hvala svim ravnateljicama i ravnateljima te stručnim suradnicama škola na iskazanom povjerenju i suradnji, kao i roditeljima na pažnji i aktivnom sudjelovanju na navedenim predavanjima te divnim povratnim informacijama koje nas dodatno motiviraju za daljnji rad!

 

Ako vam je potrebna podrška u izazovima s kojima se kao roditelji suočavate, možete besplatno, bez liječničke uputnice i najave, doći na Drop-in savjetovalište u sklopu našeg Centra utorkom od 8:30 do 11:30 te srijedom od 17:00 do 20:00 sati. Za više informacija slobodno nam se obratite na mail: info@czm.hr ili na broj telefona: 01 6468 333.

 

Projekt provedbe psihoedukativnih radionica i predavanja stručnjaka iz Centra za zdravlje mladih u školama Grada Zagreba odvija se u suradnji s Gradskim uredom za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom te Gradskim uredom za obrazovanje, sport i mlade.

 

Ako želite da se BESPLATNO u Vašoj osnovnoj ili srednjoj školi održi predavanje za roditelje ili nastavno vijeće, uživo ili u on-line formi, slobodno nam se javite na mail: info@czm.hr .