Održane psihoedukativne r...

Održane psihoedukativne radionice u OŠ braće Radić

Održane psihoedukativne radionice u OŠ braće Radić

12.04.2022. 11:03:58

U četvrtak 7. travnja u OŠ braće Radić, naše su psihologinje Iva Plejić i Nina Predrijevac održale tri psihoedukativne radionice za učenike 6. razreda na temu „A kako sam ja – briga o sebi?”.

Planirano je održati još niz radionica za učenike 5., 7. i 8. razreda OŠ braće Radić tijekom travnja i svibnja, na teme "Efikasno učim, manje se mučim" te „Insta, tik-tok, snap... i ja!”- slika o sebi u kontekstu online svijeta.

 

Veliko hvala ravnatelju OŠ braće Radić, prof. Štimcu te stručnoj suradnici, pedagoginji Sanji Smiljanić, na iskazanom povjerenju i suradnji, a zahvaljujemo se i svim učenicima na pažnji i aktivnom sudjelovanju na radionicama! Radujemo se predstojećim radionicama!

 

Projekt provedbe psihoedukativnih radionica stručnjaka iz Centra za zdravlje mladih u školama Grada Zagreba odvija se u suradnji s Gradskim uredom za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom te Gradskim uredom za obrazovanje, sport i mlade.

 

Ako želite da se BESPLATNO u Vašoj osnovnoj ili srednjoj školi održi psihoedukativna interaktivna radionica ili da učenici posjete naš Centar i sudjeluju u nekoj od radionica na temu iz područja mentalnog zdravlja, učenja, motivacije, slobodno nam se javite na mail: info@czm.hr.