Održane psihoedukativne r...

Održane psihoedukativne radionice u prostorima Centra za zdravlje mladih

Održane psihoedukativne radionice u prostorima Centra za zdravlje mladih

10.05.2022. 14:13:10

U utorak 3. svibnja u Centru za zdravlje mladih održali smo 4 psihoedukativne radionice za učenike Škole za medicinske sestre Mlinarska.

 

Učenici su imali prilike slušati o važnosti brige o mentalnom zdravlju te načinima kako brinuti za sebe, a proučili smo i utjecaj društvenih mreža na mlade i njihovu sliku o sebi kroz kritičko promišljanje i raspravu.

 

Zahvaljujemo profesorici Romaniti Milojević te ostalim profesorima škole na suradnji i iskazanom povjerenju te se radujemo budućoj suradnji!

 

Svim učenicima veliko hvala na pažnji i aktivnom sudjelovanju u raspravama, kao i na pozitivnim komentarima na radionicu. Njima nas dodatno motivirate za daljnji rad i dijeljenje znanja s mladima!

 

Na psihoedukativnim radionicama provedenima u Centru tijekom posljednja dva mjeseca sudjelovalo je 260 srednjoškolaca, a veselimo se planiranim radionicama u nekoliko srednjih i osnovnih škola Grada Zagreba tijekom svibnja!

 

 

Projekt provedbe psihoedukativnih radionica stručnjaka iz Centra za zdravlje mladih u školama Grada Zagreba odvija se u suradnji s Gradskim uredom za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom te Gradskim uredom za obrazovanje, sport i mlade.

 

Ako želite da se BESPLATNO u Vašoj osnovnoj ili srednjoj školi održi psihoedukativna interaktivna radionica ili da učenici posjete naš Centar i sudjeluju u nekoj od radionica na temu iz područja mentalnog zdravlja, učenja, motivacije, slobodno nam se javite na mail: info@czm.hr.