Održane psihoedukativne r...

Održane psihoedukativne radionice u školama Grada Zagreba u ožujku 2024.

Održane psihoedukativne radionice u školama Grada Zagreba u ožujku 2024.

27.03.2024. 17:55:22

Tijekom ožujka nastavili smo s provođenjem radionica i edukacija za učenike osnovnih i srednjih škola Grada Zagreba.

Psiholozi Centra za zdravlje mladih Nina Predrijevac Hodak, Mia Pepeonik i Ivan Milić proveli su psihoedukativne radionice na različite teme s učenicima OŠ Augusta Cesarca i Veterinarske škole.

Kroz radionice smo obradili raznovrsne teme -  Kroz radionicu ,,Slika o sebi u online svijetu i mentalno zdravlje" proučili smo utjecaj online tehnologije na djecu i njihovu sliku o sebi, te odražavanje na mentalno zdravlje kroz kritičko promišljanje i raspravu. Na radionicama ,,Pozitivna slika o sebi i kako ju njegovati" i  ,, Stres i briga o svom mentalnom zdravlju"  skupa smo detektirali faktore koji nam narušavaju sliku o sebi te se fokusirali na otkrivanje svojih snaga i jakih strana. 

Na radionicama provedenim u školama tijekom ožujka sudjelovalo je 207 učenika i učenica, kojima zahvaljujemo na pažnji, aktivnom sudjelovanju te poticajnim komuentarima u evaluacijama radionica, koje nas vesele i dodatno potiču za rad!

Veliko hvala ravnateljicama i ravnateljima te stručnim suradnicima škola na iskazanom povjerenju i suradnji.

Radujemo se svim predstojećim radionicama te smo zahvalni na velikom interesu škola za provedbu psihoedukativnih aktivnosti i predavanja s učenicima,nastavnicima i roditeljima!

Ako želite da se BESPLATNO u vašoj osnovnoj ili srednjoj školi održi psihoedukativna radionica ili da učenici posjete naš Centar i sudjeluju u nekoj od radionica na temu iz područja mentalnog zdravlja,učenja,motivacije,slobodno nam se javite na mail: info@czm.hr