Održano online predavanje...

Održano online predavanje za roditelje

Održano online predavanje za roditelje

11.04.2022. 12:45:51

U  ponedjeljak 4. travnja 2022. organizirali smo online predavanje za sve zainteresirane roditelje na temu: „Izazovi odrastanja danas - kako prepoznati teškoće i pružiti podršku.“ Na predavanje se prijavilo 63 roditelja.

Predavanje su vodile klinička psihologinja Ella Selak Bagarić, voditeljica našeg Centra i Iva Plejić, psihologinja Centra. Kroz interaktivno predavanje saznalo se više o razvojnim promjenama kroz koje djeca i mladi prolaze te kako im pristupiti i ostvariti odnos povjerenja. Roditelji su ujedno saznali kako osnažiti sebe u ovom izazovnom vremenu kako bi pravodobno mogli pružiti brigu, pažnju i osjećaj sigurnosti svojim najmilijima. Zahvaljujemo se svim prisutnim roditeljima na aktivnom sudjelovanju na predavanju.

Ako vam je potrebna podrška u izazovima s kojima se kao roditelji suočavate, možete besplatno, bez liječničke uputnice i najave, doći na Drop-in savjetovalište u sklopu našeg Centra utorkom od 8:30 do 11:30 te srijedom od 17:00 do 20:00 sati. Za više informacija slobodno nam se obratite na mail: info@czm.hr ili na broj telefona: 01 6468 333.