Online tribina „Kraj škol...

Online tribina „Kraj školske godine – muka ili veselje?“

Online tribina „Kraj školske godine – muka ili veselje?“

09.05.2022. 19:29:22

Tribina za roditelje i stručne suradnike u školama i drugim odgojno-obrazovnim ustanovama: „Kraj školske godine- muka ili veselje“, održat će se u srijedu, 11. svibnja 2022. godine, s početkom u 18 sati putem You tube kanala.

 

Ostalo je još malo školskih dana do kraja nastavne godine i početka praznika. Praznici su sigurno najbezbrižniji dio godine za svakog učenika, ali sigurno i za roditelje i profesore. Bez obzira koliko je kraj školske godine blizu, sljedeće vremensko razdoblje bit će vrlo stresno za većinu učenika. Možda najviše za osmaše i maturante, koji uz hrpu testova i ispitivanja gradiva, donose važne životne odluke. Ali, i većina drugih učenika osjeća veliko opterećenje. Kraj školske godine donosi zaključivanje ocjena koje se često doživljava kao mjerilo uspješnosti. Roditelji i profesori također osjećaju zabrinutost i pritisak. Kako pomoći djeci, ali i sebi samima da lakše dočekamo kraj školske godine?

 

Tribinu će voditi mr. Andreja Radić, dipl. socijalna radnica iz Službe za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti NZJZ „Dr. Andrija Štampar“. Molimo da se za sudjelovanje prijavite na e-mail adresu: andreja.radic@stampar.hr