Otvorene su prijave za MO...

Otvorene su prijave za MOZAIK – psihoedukativne radionice za roditelje adolescenata!

Otvorene su prijave za MOZAIK – psihoedukativne radionice za roditelje adolescenata!

27.09.2021. 10:23:45

Hrabri telefon otvara upise u MOZAIK, besplatni psihoedukativni program namijenjen roditeljima adolescenata od 13 do 17 godina. 

Svrha psihoedukativnog programa jest ojačati roditeljske kapacitete i vještine u području komunikacije, postavljanja granica i razvoja odnosa s adolescentima. Program se sastoji od 5 tematskih predavanja i radionica u pojedinačnom trajanju od 90 minuta, s dinamikom održavanja jednom tjedno. Broj polaznika po grupi ograničen je na 7 sudionika.

Radionice počinju u srijedu, 6. listopada i održavat će se svake srijede od 18 do 19:30 sati u Heinzelovoj 62a. Zainteresirani roditelji mogu se prijaviti slanjem osnovnih podataka (ime i prezime i kontakt te dob djeteta) na mail andrea@hrabritelefon.hr. Rok za slanje prijava je 29. rujna, do kraja dana.

Voditeljica radionica je Andrea Gerčar, psihologinja u udruzi Hrabri telefon. Program radionica je dostupan ovdje. Dodatne informacije o upisima i rasporedu možete dobiti na broj telefona 091 602 2601 ili na andrea@hrabritelefon.hr.