Posjeta učenika Zdravstve...

Posjeta učenika Zdravstvene i veterinarske škole Dr. Andrije Štampara povodom obilježavanja Dana mentalnog zdravlja

Posjeta učenika Zdravstvene i veterinarske škole Dr. Andrije Štampara povodom obilježavanja Dana mentalnog zdravlja

21.10.2022. 12:55:08

U sklopu obilježavanja Svjetskog dana mentalnog zdravlja, u Centru za zdravlje mladih 10. listopada ugostili smo učenike Zdravstvene i veterinarske škole Dr. Andrije Štampara iz Vinkovaca.

Učenike i nastavnike u pratnji dočekale su Voditeljica Centra, Ella Selak Bagarić te Tea Brezinšćak, kliničke psihologinje. Voditeljica Centra održala je prigodno predavanje o misiji i uslugama Centra.

Uz predstavljanje Savjetovališta za mentalno zdravlje kojem se, bez uputnice i besplatno, mogu obratiti i za individualni termin dogovoriti učenici, roditelji i studenti, pričalo se o važnosti brige za mentalno zdravlje te su predstavljeni programi Centra za zdravlje mladih koji se tiču i drugih aspekata brige za cjelokupno zdravlje.

Zahvaljujemo svim učenicima na iskazanom interesu, a hvala i nastavnicama u pratnji, Sandi Horvatović, Mirjani Vuković, Gordani Katarina, Marini Topalović, Ružici Kruhoberac i Vlatki Vujčić na iskazanom povjerenju i uključivanju Centra u edukaciju i širenje znanja njihovih učenika!