Proveden niz psihoedukati...

Proveden niz psihoedukativnih radionica u listopadu

Proveden niz psihoedukativnih radionica u listopadu

10.11.2022. 11:24:10

Tijekom listopada naša je psihologinja Nina Predrijevac provela niz psihoedukativnih radionica s učenicima OŠ braće Radić i SŠ Futura. Na 9 radionica sudjelovalo je 170 učenica i učenika te smo skupa istražili kako biti efikasniji u učenju i bolje organizirati vlastite obaveze kroz radionicu "#Organiziraj se - kako efikasnije učiti", dok smo na radionici "On-line svijet i mentalno zdravlje" razgovarali o utjecaju društvenih mreža na naš mozak, samopoimanje i raspoloženje. 

Svim učenicima i učenicama najljepša zahvala na interesu i aktivnom sudjelovanju na provedenim radionicama, kao i na odličnim evaluacijama i komentarima koji nas uvijek razvesele, motiviraju za daljnji rad i pomažu nam unaprijediti te prilagoditi aktivnosti potrebama i željama djece i mladih! :)

Veliko hvala ravnateljici i ravnatelju te stručnim suradnicama škola na iskazanom povjerenju i suradnji.

Radujemo se svim predstojećim radionicama te se zahvaljujemo na velikom interesu škola za provedbu psihoedukativnih aktivnosti i predavanja s učenicima, učiteljima i profesorima te roditeljima!

 

Uz radionice koje provodimo unutar škola, u našem Centru je u tijeku ciklus interaktivnih edukativnih radionica „Podrška u učenju“, s trenutno 4 aktivne grupe učenika osnovnoškolskog (od 5. razreda naviše) i srednjoškolskog uzrasta, u kojima savladavamo različite tehnike i metode efikasnijeg učenja te, kroz niz aktivnosti i zadataka, otkrivamo kako se motivirati i bolje organizirati za izvršavanje školskih obaveza te poboljšati koncentraciju kod učenja. 

Ako ste zainteresirani da se Vaše dijete uključi u naše radionice s početkom idućeg ciklusa radionica, slobodno nam se javite!

 

Projekt provedbe psihoedukativnih radionica stručnjaka iz Centra za zdravlje mladih u školama Grada Zagreba odvija se u suradnji s Gradskim uredom za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom te Gradskim uredom za obrazovanje, sport i mlade.

 

Ako želite da se BESPLATNO u Vašoj osnovnoj ili srednjoj školi održi psihoedukativna radionica ili da učenici posjete naš Centar i sudjeluju u nekoj od radionica na temu iz područja mentalnog zdravlja, učenja, motivacije, slobodno nam se javite na mail: info@czm.hr