Nove radionice za učenike...

Nove radionice za učenike održane tijekom prosinca 2022.

Nove radionice za učenike održane tijekom prosinca 2022.

25.01.2023. 12:58:01

Tijekom prosinca 2022. održano je 25 psihoedukativnih radionica s učenicima 5., 6., 7. i 8. razreda u OŠ Savski gaj i OŠ Špansko Oranice, na kojima je sudjelovalo 539 učenica i učenika.

Kroz radionicu „Efikasno učim, manje se mučim ", skupa smo istražili kako poraditi na svojim organizacijskim vještinama i biti efikasniji u učenju. Na radionici "Insta, tik-tok i snap – tko sam ja u on-line svijetu?" razgovarali smo o utjecaju društvenih mreža na naš mozak, koncentraciju i raspoloženje, dok smo kroz radionicu „Pozitivna slika o sebi i kako ju njegovati“ naučili nešto više o tome što je slika o sebi, što utječe na nju i kako ju svatko od nas može njegovati.

Svim učenicima i učenicama veliko hvala na interesu i sudjelovanju na radionicama! Vaše evaluacije i komentari tijekom i nakon provedenih radionica su nam važan izvor informacija o tome što je vama važno i koje teme biste htjeli slušati kroz nove radionice, kao i velika motivacija za rad i unaprjeđivanje postojećih aktivnosti. Također, vaši lijepi komentari uvijek nam izmame veliki osmjeh na lice, na čemu se zahvaljujemo! :)

Hvala ravnateljima te stručnim suradnicama škola na iskazanom interesu, povjerenju i ugodnoj suradnji.

 

Radujemo se svim predstojećim radionicama te se zahvaljujemo na velikom interesu škola za provedbu psihoedukativnih aktivnosti i predavanja s učenicima, nastavnicima i roditeljima!

 

Uz radionice koje provodimo unutar škola, u našem Centru provodimo ciklus edukativnih radionica „Podrška u učenju“, s učenicima osnovnoškolskog (od 5. razreda naviše) i srednjoškolskog uzrasta, u kojima savladavamo različite tehnike i metode efikasnijeg učenja te otkrivamo kako se motivirati i bolje organizirati za izvršavanje školskih obaveza te poboljšati koncentraciju kod učenja. 

Ako ste zainteresirani da se Vaše dijete uključi u naše radionice s početkom idućeg ciklusa radionica, slobodno nam se javite na info@czm.hr !

 

Projekt provedbe psihoedukativnih radionica stručnjaka iz Centra za zdravlje mladih u školama Grada Zagreba odvija se u suradnji s Gradskim uredom za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom te Gradskim uredom za obrazovanje, sport i mlade.

 

Ako želite da se BESPLATNO u Vašoj osnovnoj ili srednjoj školi održi psihoedukativna radionica ili da učenici posjete naš Centar i sudjeluju u nekoj od radionica na temu iz područja mentalnog zdravlja, učenja, motivacije, slobodno nam se javite na mail: info@czm.hr