Otvorena je nova sezona p...

Otvorena je nova sezona provedbe radionica i predavanja u školama i CZM-u!

Otvorena je nova sezona provedbe radionica i predavanja u školama i CZM-u!

17.10.2023. 18:34:25

S početkom nove školske godine, nastavili smo s provođenjem radionica, edukacija i predavanja za učenike, nastavnike i roditelje u našem Centru i školama Grada Zagreba.

Ususret novoj školskoj godini, još tijekom kolovoza, voditeljica našeg Centra, prof. Selak Bagarić, održala je predavanje na temu "Upravljanje stresom i briga za sebe" za nastavno vijeće OŠ Marin Držić na kojem je sudjelovalo 39 nastavnika i stručnih suradnika. U interaktivnom predavanju klinička je psihologinja sudionike osnažila i pružila tehnike kako da efikasnije upravljaju stresom u radnom okruženju te kako da jačaju osobne kapacitete, kao i kapacitete školskog kolektiva.

Nadalje, psihologinja Centra Nina Predrijevac u rujnu je održala nekoliko psihoedukativnih radionica na engleskom jeziku za učenike srednje škole American Academy in Zagreb na temu brige o svom mentalnom zdravlju, kroz koje smo naučili nešto više o utjecaju stresa na naše mentalno zdravlje i kako sam sebi pomoći osjećati se bolje te istovremeno pozitivno utjecati i na druge! Na radionicama je sudjelovalo 69 učenika.

 

Zahvaljujemo svim učenicima na pažnji i aktivnom sudjelovanju na radionicama!

Veliko hvala i ravnateljicama i ravnateljima te stručnim suradnicama škola na iskazanom povjerenju i suradnji. Radujemo se predstojećim radionicama i novim upitima za ostvarivanje buduće suradnje!

Najljepša hvala učenicima na divnim i korisnim evaluacijama koje nas dodatno motiviraju za daljnji rad te nam pomažu prilagoditi sadržaje njihovim potrebama i željama! :) 

 

Uz radionice koje provodimo unutar škola, uskoro u našem Centru ponovno kreće novi ciklus interaktivnih edukativnih radionica „Podrška u učenju -  kako efikasnije učiti “, u kojima savladavamo različite tehnike i metode efikasnijeg učenja te, kroz niz aktivnosti i zadataka, otkrivamo kako se motivirati i bolje organizirati za izvršavanje školskih obaveza.

 

Ako ste zainteresirani da se Vaše dijete uključi u naše radionice s početkom idućeg ciklusa radionica, slobodno nam se javite na info@czm.hr .

Projekt provedbe psihoedukativnih radionica stručnjaka iz Centra za zdravlje mladih u školama Grada Zagreba odvija se u suradnji s Gradskim uredom za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom te Gradskim uredom za obrazovanje, sport i mlade.

 

Ako želite da se BESPLATNO u Vašoj osnovnoj ili srednjoj školi održi psihoedukativna radionica ili da učenici posjete naš Centar i sudjeluju u nekoj od radionica na temu iz područja mentalnog zdravlja, učenja, motivacije slobodno nam se javite na mail: info@czm.hr